home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven
 

Bewegen in warm water

Datum18 januari 2018
Aanmelden tot18 januari 2018
Beschikbare plaatsen5

elke donderdag  |  14:30 - 15:30 uur

 

Iedere donderdagmiddag kunt u van 14.30 tot 15.30 uur onder deskundige leiding BEWEGEN IN WARM WATER. Het zwembad van Eikenburg is op deze tijd exclusief gereserveerd voor gasten van de Eik.
U kunt uiteraard zwemmen, aqua fitness is mogelijk maar ook het doen van speciaal voor u aangepaste oefeningen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon fijn ontspannen in het warme water.
Van tevoren en na afloop staan de thee en koffie klaar bij de Eik.

 

Om 14.15 uur loopt er iemand van de Eik naar het zwembad, als u wilt kunt u ook van tevoren even iets drinken en dan meelopen naar het zwembad. U mag ook rechtstreeks naar het zwembad gaan.
Voor de entree van het zwembad en de begeleiding vragen wij een bijdrage. Per keer is dat 2 strippen van de strippenkaart of € 5,50 (uitleg strippenkaart).

 

Maximaal aantal deelnemers is 20.
Aanmelding tevoren is noodzakelijk, via het digitale aanmeldformulier hieronder.

Bent u eenmaal aangemeld als deelnemer aan de 'zwemgroep' en heeft u een deelnemerskaart, dan gaan we ervan uit dat u elke keer komt.
Kunt u een keer niet laat u dat dan alstublieft even weten: persoonlijk, telefonisch via 040 2939142 of via info@inloophuis-de-eik.nl.

Ook mensen die deelnemen aan Verder in Balans ZOB zijn van harte welkom zich hier aan te melden, maar dat kan uiteraard ook via het Aanmeldformulier Verder in Balans.

 Aanmelden voor deze activiteit

De aanmeldingmogelijkheid voor deze activiteit is inmiddels gesloten.
Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer