home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven
 

Bondgirls voor jonge vrouwen en kanker

Datum21 juni 2017
Aanmelden tot20 juni 2017
Beschikbare plaatsen13

woensdagavond 21 juni 2017   |   19:30 - 21:30 uur

Routebeschrijving naar Inloophuis de Eik

Uitnodiging
voor deze bijeenkomst van Bondgirls in de Eik. Het is de laatste vóór de zomervakantie. De eerste daarna zal zijn op 13 september.

 

!! Tijdens de zomervakantie zijn er geen bijeenkomsten van de Bondgirls gepland, maar ben je wel van harte welkom in het Inloophuis. Gewoon voor een kop koffie, thee of om deel te nemen aan een van de activiteiten. 

 

Het thema van vanavond is in elk geval: elkaar weer ontmoeten of elkaar leren kennen. Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee en iets lekkers voor bij de koffie!
De avond begint om 19.30 uur.

Ine en Yvon zijn aanwezig als gastvrouw.

 

Rond 21.30 uur sluiten we af. 
Eigen bijdrage per bijeenkomst is 2 strippen van de strippenkaart of € 5,- p.p. inclusief koffie/thee en iets lekkers erbij (uitleg strippenkaart). 

 

Je bent welkom!

Er is voldoende plaats. Omdat we graag willen weten hoeveel vrouwen vandaag willen meedoen vragen we je je aan te melden via het digitale aanmeldformulier hieronder, uiterlijk de maandag tevoren!

Als je je voor de allereerste keer aanmeldt, neemt één van de begeleiders zo snel mogelijk contact met je op!!

 

Veel groetjes en tot ziens!
Ine, Inez en Yvon.

 

Blog van Mirjam IJff-Verhaegh, initiatiefneemster van Bondgirls bij de Eik.
Zij schreef in haar blog o.a. over het leven van een jonge moeder met uitgezaaide borstkanker en haar ervaringen met lotgenotencontact.

 

Quotes van Bondgirls:

 

"ik vond de middag ook erg geslaagd. We zijn door alle verhalen, ervaringen en tips en de ruimte die er door 'de eik' geboden werd om openhartig te zijn, weer wijzer geworden van onszelf en van elkaar. Dat gaf verbinding!".

 

"Bij de bondgirls voel ik me écht begrepen! Daarnaast is het gewoon gezellig en geeft het me weer energie. Ik vind het heel waardevol om ervaringen uit te wisselen. Ik leer ervan en haal er ontzettend veel steun uit. Andersom hoop ik met mijn eigen ervaringen ook weer iets te kunnen betekenen voor andere jonge vrouwen met kanker. Samen staan we sterk!".

Aanmelden voor deze activiteit

De aanmeldingmogelijkheid voor deze activiteit is inmiddels gesloten.
Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer