home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven
 

Kindergroep voor 7 tot 12 jarigen in de Eik

Datum20 juni 2018
Aanmelden tot17 juni 2018
Beschikbare plaatsenEr is voldoende plaats, maar graag even aanmelden.

woensdagmiddag 20 juni 2018  |  uiterlijk 13:45 uur vertrekken we vanaf de Eik
en 15:45 uur zijn we terug

Adres en routebeschrijving naar Inloophuis de Eik

 

Hoi allemaal 👧🏼👦🏽👦🏻👬!

Dat wordt weer gezellig vanmiddag bij de Kindergroep 👨‍🌾! Ook deze keer gaan we op pad 👣. We gaan naar het preHistorisch Dorp 🏡 in Eindhoven!

 

Omdat er héél veel te zien 🤓 én te doen is willen we om kwart voor twee vertrekken vanuit de Eik 🌳 en zijn we rond kwart over vier terug😀.
We hopen dat het voor iedereen lukt om tussen half twee en kwart voor twee bij de Eik te zijn👏🏼.Op naar een leuke middag🌻! Laten jullie even weten of jullie meegaan👍🏼?! Wij verheugen ons erop 😍!
Heel veel groetjes, Ria, Riet, Monique, Liedeke, Rina, Saskia en Yvon🎈🎈

 

PS: Voor degenen die dat nog niet hebben doorgegeven 😊... We willen heel graag weten of en met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn bij het etentje samen met de jongerengroep 👨‍🍳 op 27 juni! Bedankt 😃!

 

Facebook: Kindergroep de Eik.
We vinden het leuk als je onze pagina deelt en liket! Ook je vader en moeder, broers en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, je juf of meester, iedereen mag hem liken! 👍👍
Na elke activiteit zetten we nieuwe foto's en een verslagje erop, zodat je kunt zien wat we hebben gedaan die middag! 👫🏃👭
Ook iemand die zelf geen Facebook heeft kan de pagina bekijken. 😀🎈

 

Kindergroep:
Kindergroep de Eik is er voor alle kinderen van 7 tot ongeveer 12 jaar, die in hun omgeving - of zelf - te maken hebben (gehad) met kanker. Samen bezig zijn helpt kinderen vaak om gemakkelijker met hun gevoelens, gedachten en emoties om te gaan. Daarom organiseren wij om de week (in de oneven weken) een kindergroep op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

 

De middagen zijn vooral bedoeld om op een ontspannen manier lotgenootjes te ontmoeten en gezellige dingen te doen samen. We zorgen steeds voor een leuke activiteit, bijvoorbeeld knutselen of als het mooi weer is lekker buitenspelen en de bossen van Eikenburg ontdekken. Soms blijven we niet bij de Eik en gaan dan trampolinespringen, midgetgolfen of klimmen. Door elkaar op deze manier regelmatig te ontmoeten merken kinderen dat ze niet alleen zijn. De meeste zorgen en gevoelens zijn hetzelfde voor iedereen en dat is prettig om te ervaren en geeft vertrouwen om ook jouw verhaal te delen en te luisteren naar de anderen.

 

Door sponsoring is deelname gratis.

 

We stellen het op prijs als we van tevoren weten wie er komt!
Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier. Wordt een kind voor de eerste keer aangemeld door (een van) de ouders, dan neemt een van de begeleiders zo snel mogelijk contact met u op.
Overige informatie kunt u ook aanvragen via het aanmeldformulier hieronder.Aanmelden voor deze activiteit

De aanmeldingmogelijkheid voor deze activiteit is inmiddels gesloten.
Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer