home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven
 

Shiatsu massage - 15.00 uur

Datum19 maart 2018
Aanmelden tot17 maart 2018
Beschikbare plaatsenDeze activiteit is vol, er staan 0 mensen op de reservelijst.

maandagmiddag 19 maart 2018  |  15:00 uur

 

In de vertrouwde omgeving van de Eik kun je genieten van een heerlijke Shiatsu massage over de kleding heen.
Nanon Heckers is de masseur.

 

Vandaag zijn er 3 sessies. De individuele sessie duurt 30 minuten.
Graag zelf een handdoek meenemen om op te liggen.
Eigen bijdrage per keer: 3 strippen van de strippenkaart of € 8,- (uitleg strippenkaart). Deze bijdrage komt ten goede aan de Eik.

 

Shiatsu betekent letterlijk:
‘druk met de vingers’. Het is een drukpuntmassage die ontstaan en ontwikkeld is binnen de Aziatische cultuur. In de vorige eeuw hebben Japanners ontdekt dat door pijnlijke plaatsen (zoals bijv. bij hoofdpijn en rugklachten) te masseren ze een kracht van zelfheling in werking zetten. Deze massagevorm kreeg later de naam Shiatsu. Op een ontspannen en efficiënte manier wordt er druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam (drukpuntmassage). Blokkades worden opgeheven en de levensenergiebalans wordt in evenwicht gebracht door drukpuntmassage (ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd).
De Shiatsu behandeling zorgt voor een ontspannen lichaam en innerlijke rust. Shiatsu is dus een goed middel om op een zachte, maar doeltreffende manier te werken met spannings- en/of pijnklachten. Na een Shiatsu behandeling ervaart men meestal een diep ontspannen gevoel.

 

Om zoveel mogelijk gasten van de Eik de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze massage, wordt u vriendelijk verzocht om maximaal één keer per kwartaal zich hiervoor in te schrijven. Datzelfde geldt ook voor de andere massages en voor een pedicurebehandeling.

 

Aanmelden uiterlijk 2 dagen tevoren.
Hieronder kun je je opgeven voor de massage op de datum en de sessie die hierboven genoemd staat.Aanmelden voor deze activiteit

LET OP: Deze activiteit is vol, er staan 0 mensen voor u op de reservelijst.
De aanmeldingmogelijkheid voor deze activiteit is inmiddels gesloten.
Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer