home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven
 

Speciaal voor partners van kankerpatienten

Datum18 december 2018
Aanmelden tot17 december 2018
Beschikbare plaatsen8

dinsdag 18 december 2018  |  19:30 - 21:30 uur

Routebeschrijving naar Inloophuis de Eik

Kanker heb je niet alleen, partners geven elkaar een steuntje in de rug.

 

Lotgenotencontact.... voor velen een belangrijke manier om gevoelens en ervaringen te delen, en (h)erkenning te vinden voor dat wat je overkomt. Vooral in een moeilijke fase van je leven. Bij ‪#‎deEik‬ kan dat op heel veel manieren.

 

Als je als partner wordt geconfronteerd met kanker brengt dat ook voor jou veel emoties en veranderingen in je relatie en je leven met zich mee. Het kan fijn zijn dit te kunnen delen met anderen die hetzelfde overkomt.

 

Op deze avond kunnen partners komen van mensen die behandeld worden gericht op genezing, maar ook mensen die weten dat hun partner niet meer beter wordt. Uit ervaring weten we dat dat confronterend kan zijn. Daar zullen we rekening mee houden, als het wenselijk is kunnen we de groep splitsen.

 

dinsdagavond 2 oktober
dinsdagavond 13 november
dinsdagavond 18 december

 

De avond wordt begeleid door Annelies en Ger.

 

Omdat de Eik in de avonduren verder niet open is, is er geen gelegenheid voor bijvoorbeeld brengers of partners om te blijven wachten.

 

Minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 2,50 (uitleg strippenkaart).

 

Hieronder graag uiterlijk de maandag tevoren aanmelden als je wilt meedoen op de datum en de bijeenkomst die hierboven vetgedrukt is.

Wil je een andere avond aansluiten, ga dan naar die datum in onze digitale agenda en meld je daar aan.Aanmelden voor deze activiteit

Als u een e-mail adres invult, krijgt u een bevestiging van uw aanmelding per e-mail. Check ook uw spambox als u geen bevestigingsmail heeft gezien.Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer