home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

U hebt kanker of iemand om wie u geeft heeft kanker. In dat ene woord ligt zoveel besloten: angst, pijn en verdriet, maar ook onzekerheid, zorgen en twijfel.

 

Uit onderzoeken is gebleken, dat mensen die gebruik maken van lotgenotencontact, hier veel steun aan beleven. Het kan u goed doen en kan een positieve invloed hebben op de manier waarop u kunt omgaan met de ziekte. Die steun en aandacht kan het Inloophuis u geven.

 

U wordt ontvangen door een getrainde gastvrouw of gastheer, een vrijwilliger die vaak zelf of in de eigen omgeving geconfronteerd is geweest met kanker. Daarom kan de vrijwilliger een meevoelende gesprekspartner voor u zijn. Het huis staat open voor een moment van rust, een gesprek bij een kopje koffie, en tevens kan het de ontmoetingsplaats zijn met andere lotgenoten.

 

Uw artsen geven antwoord op uw medische vragen. Voor al uw andere vragen die te maken hebben met kanker kunt u bij de Eik terecht. Ook als u geen vragen hebt maar wel behoefte aan een gesprek bent u van harte welkom. Wij zijn er elke werkdag voor een gesprek, om informatie te geven of om met u te kijken hoe en wanneer u lotgenoten kunt ontmoeten. Als u liever alleen met één van onze vrijwilligers praat is dat ook prima. Er hoeft niets en er kan van alles. Bij de Eik is het geen trieste bedoening: er wordt meer gelachen dan gehuild!

 

Routebeschrijving naar Inloophuis de Eik

Inloophuis De Eik, Aalsterweg 285 B, 5644 RE Eindhoven
Telefoon: 040 293 91 42

 

Openingstijden
U bent van harte welkom in het inloophuis van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur.

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer