home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 b
5644 RE Eindhoven

Telefoon 040 293 91 42

 

Routeplanner naar Inloophuis de Eik: Google

 

Routebeschrijving met de auto:
Kies op de A2/A67/A58 bij Eindhoven de randweg N2, afslag 33 (tot *) en volg onderstaande aanwijzingen.
(Geen rekening houdend met omleidingen en vertragingen; volg voor de actuele stand van zaken wegwerkzaamheden en verkeershinder of raadpleeg vanAnaarBeter.nl.)

 

Vanuit richting Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Antwerpen:
Vanaf de A2, A 67 en A58: neem op knooppunt Batadorp en knooppunt Leenderheide de Randweg N2 richting Waalre (volg dan niet meer snelweg richting Venlo/Maastricht), neem afslag 33 'Waalre/Genneper Parken'. (*) Ga onderaan de afslag linksaf onder het viaduct door en volg borden Genneper Parken. Sla na 750 meter vóór restaurant Oriëntal Green House rechtsaf de Eikenburglaan in. Aan het eind van deze laan gaat u rechtsaf. De Eik is gevestigd in paviljoen 'Bijbeek', het laatste gebouw aan uw linkerhand.

 

Vanuit richting Maastricht, Venlo:
Vanaf A2 en A67: neem bij knooppunt Leenderheide het wegvak Randweg N2 richting Waalre. Neem afslag 33 'Waalre/Genneper Parken'. (*) Ga onderaan de afslag rechtsaf. Sla na 750 meter vóór restaurant Oriëntal Green House rechtsaf de Eikenburglaan in. Aan het eind van deze laan gaat u rechtsaf. De Eik is gevestigd in paviljoen 'Bijbeek', het laatste gebouw aan uw linkerhand.

 

Vanuit Eindhoven centrum en/of rondweg (Boutenslaan)
(*) Aalsterweg richting Valkenswaard volgen en net ná restaurant Oriëntal Green House linksaf de Eikenburglaan in. Aan het eind van deze laan gaat u rechtsaf. De Eik is gevestigd in paviljoen 'Bijbeek', het laatste gebouw aan uw linkerhand.

 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
(Soms kunt u gebruikmaken van voordelig reizen per bus: Hermes en Arriva) Vanaf het Centraal Station in Eindhoven neemt u buslijn 171 of 172 richting Valkenswaard/Dommelen/Luyksgestel. Deze bussen stoppen beide voor Hotel Eindhoven (van der Valk). Tegenover het hotel, aan de overkant van de straat, is een abri. Achter deze abri is een draaideur in het hek. Hier gaat u doorheen en loopt het bospad af (ongeveer 150 meter). U loopt om het eerste gebouw aan uw rechterhand heen, daarin is Inloophuis de Eik gevestigd.
U kunt vanuit het Centraal Station natuurlijk ook een taxi nemen.Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer