home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

Wat kan en mag u verwachten?

 

Inloophuis de Eik staat voor u open voor een moment van rust, een gesprek bij een kopje koffie/thee. U bent het hele jaar door welkom op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en wordt door een gastvrouw of gastheer ontvangen. Zij willen u kostenloos helpen bij het zoeken naar antwoorden op vragen die u heeft of informatie verschaffen voorzover dat binnen onze bevoegdheden en mogelijkheden ligt.

In het inloophuis kunt u als u dat wilt ook andere lotgenoten ontmoeten.

Ook kunt u deelnemen aan één of meerdere activiteiten, zoals bijvoorbeeld yoga, tekenen, schilderen, bewegen in warm water etc. Meer hierover en over onze thema-bijeenkomsten kunt u lezen op onze website via de rubrieken 'Nieuws' en 'Agenda'.

Diverse kankerpatiënten belangenorganisaties zijn bij ons te gast voor informatiebijeenkomsten, thema bijeenkomsten etc.

Momenteel worden koffiebijeenkomsten voorbereid waaraan u kunt deelnemen, om samen met lotgenoten uw zorgen, onzekerheid en twijfel te delen onder begeleiding van een gespreksleider.

Tenzij anders is aangegeven, zijn alle activiteiten, informatie- en themabijeenkomsten in Inloophuis de Eik bedoeld voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Mocht u wensen hebben, laat het ons weten. Wij staan open voor suggesties, tips etc. U kunt daarover contact met ons opnemen telefonisch via 040 293 91 42 of via het contactformulier.

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer