home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

Inloophuis de Eik doet ook in 2017 weer mee met de
34e Marathon Eindhoven

 

Volg ons op Twitter
@DeEikMarathon

 

Weet hoe belangrijk het is dat er IETS gedaan wordt.
Jij kunt iets doen!
Loop mee op zondag 8 oktober 2017
bij de 34e editie van Marathon Eindhoven
en laat je sponsoren voor de Eik!

 

Loop jij de Marathon van Eindhoven? Maak van jouw finish onze start
Na maanden (of weken) trainingen en gezond leven is het straks zover: jij gaat (een deel van) de marathon lopen. Maak van jouw finish onze start om Inloophuis de Eik een goede plek te laten zijn en blijven voor al die mensen die met kanker te maken hebben. Lees meer praktische informatie.

 

Sponsorloop
De Marathon van Eindhoven kent verschillende afstanden, voor alle leeftijden ouder dan 4 jaar (op de dag van de marathon): de hele en halve marathon, de estafette marathon, 10 kilometer, mini marathon 1,5 km, city run 4,5 kilometer. Welke afstand je ook kiest, je eigen prestatie telt!
Je kunt je sportieve inzet combineren met de sponsorloop voor Inloophuis de Eik. Jij loopt een afstand van de Marathon van Eindhoven en laat je sponsoren door familie, vrienden, collega's en kennissen. Lopen voor een goed doel!

 

Steun onze sponsorlopers
Ben je geen hardloper, maar wil je wel onze lopers helpen hun missie te volbrengen? Stuur dan een mailtje naar de Eik of vul het contactformulier in via deze site.

 

Ook de steun van organisaties kan veel voor onze lopers betekenen. Informeer naar de mogelijkheden door met ons contact op te nemen via 040-2939142. Vraag naar Saskia van Vliet.

 

Wil je weten hoe het vorig jaar was, bekijk dan de terugblik op de Marathon Eindhoven.

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer