home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

Sponsoren zijn heel belangrijk voor het voortbestaan van De Eik. De Eik heeft per jaar ongeveer € 180.000 nodig om te kunnen voortbestaan. Dat geld is nodig voor o.a. de huur van het gebouw, stookkosten, directie (parttime, betaald) koffie, thee en vrijwilligerskosten zoals training en reiskostenvergoedingen.

 

Dankzij financiële bijdragen van het bedrijfsleven en particulieren en sponsoring in natura bestaat ons huis. Alle bedragen, groot en klein, zijn welkom.
Steun de Eik door een donatie over te maken op onze bankrekening NL44 RABO 0158 2648 51 t.n.v. Stichting Inloophuis de Eik in Eindhoven.

 

Namens alle gasten en medewerkers van Inloophuis de Eik bedanken wij heel hartelijk:


SPONSOREN in 2018:


  • De Samenloop voor Hoop Valkenswaard heeft in 2018 het schitterende bedrag van € 78.300 opgebracht. En De Eik heeft daarvan € 5.000 gekregen. Heel veel dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen. - 2 november 2018.
  • De Samenloop voor Hoop Veldhoven heeft dit jaar het formidabele bedrag van € 160.000 opgebracht. En De Eik mocht daarvan € 10.000 in ontvangst nemen. Heel hartelijk dank aan de organisatie en allen die daaraan hebben bijgedragen. - 26 september 2018.
  • Medewerkers en bezoekers van Holland Casino Eindhoven zorgden voor een mooie donatie van € 1580. Dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen - 20 september 2018. 
  • De Stichting Roparun heeft gezorgd dat wij een schitterende massagetafel konden aanschaffen. Deze wordt meerdere malen per week gebruikt bij verschillende vormen van ontspanningsmassage waarvoor onze gasten zich kunnen inschrijven. - juli 2018.
  • Ook dit jaar deelden vrijwilligers bekertjes water uit aan de deelnemers van de Hypotheker Beekloop. Omdat De Eik ook in 2017 het hele jaar het goede doel was, ontvingen wij een mooie cheque die we goed kunnen gebruiken voor onze gasten.
  • Dank aan al die spinners die zich bij Essink Sportcentrum 4 uur lang in het zweet hebben gefietst tijdens een 4 uur durende Spinning Marathon. Daardoor ontvingen wij een cheque van € 4077! Fantastisch! - 23 maart 2018.
  • Wij ontvingen een super cheque van € 500, dankzij de muntjes die bij de Badende Dame in de Heuvel (Galerie) Eindhoven zijn achtergelaten.
    Wat fantastisch dat deze Badende Dame zoveel mensen uitnodigt een donatie te doen voor goede doelen zoals ons Inloophuis! - 11 januari 2018.
  • Wij ontvingen van Jongerencentrum Todo uit Best een tegoedbon van € 90, opgehaald tijdens een benefietconcert. Wat een ongelooflijk mooi initiatief van de jongeren, waarmee zij hun betrokkenheid tonen bij ons Inloophuis. Dank aan allen die tijdens het benefietconcert hieraan hebben bijgedragen.  geweldig! De Eik gaat er iets moois van kopen dat Kookgroep De Eik heel goed kan gebruiken bij hun maandelijkse kookworkshop. - 9 januari 2018.

 

 

SPONSOREN in voorgaande jaren:

 

  

 

 

WILT U ONS OOK STEUNEN?
U heeft gelezen of gehoord van Inloophuis de Eik en ook u wilt het inloophuis ondersteunen. Dat kan op heel veel verschillende manieren.

Voorbeelden van sponsoring:
- u wilt eenmalig een bedrag overmaken op onze bankrekening NL44 RABO 0158 2648 51 bij de Rabobank.
- u wilt deelnemen aan de Support Actie, zelf kans maken op het winnen van fantastische prijzen en het inloophuis steunen doordat 80% van de inzet direct ten goede komt van het inloophuis.
- u heeft een (bedrijfs)feestje en wilt de gasten vragen het inloophuis te ondersteunen.
- u wilt een actie opzetten: b.v. fietsen naar Berlijn, een concert organiseren, een sporttoernooi organiseren, een scholenactie.
- De wens van een overledene: Soms is er de wens om tijdens een uitvaart niet voor bloemen te kiezen, maar voor een bijdrage voor Inloophuis de Eik. Het is bijvoorbeeld mogelijk een collectebus van de Eik bij de uitvaartdienst neer te zetten.

Bel ons gerust voor meer mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE
Wij staan open voor elke vorm van sponsoring en willen graag met u overleggen en/of meedenken over mogelijke acties. Neem contact op met:

Jacqueline Selbeck, Coördinator Externe Zaken van de Eik
via e-mail aan jacqueline.selbeck@inloophuis-de-eik.nl
of via telefoon 040 293 91 42.

 

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer