home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

Sponsoren zijn heel belangrijk voor het voortbestaan van De Eik. De Eik heeft per jaar ongeveer € 180.000 nodig om te kunnen voortbestaan. Dat geld is nodig voor o.a. de huur van het gebouw, stookkosten, directie (parttime, betaald) koffie, thee en vrijwilligerskosten zoals training en reiskostenvergoedingen.

 

Dankzij financiële bijdragen van het bedrijfsleven en particulieren en sponsoring in natura bestaat ons huis. Alle bedragen, groot en klein, zijn welkom.
Steun de Eik door een donatie over te maken op onze bankrekening NL44 RABO 0158 2648 51 t.n.v. Stichting Inloophuis de Eik in Eindhoven.

 

Namens alle gasten en medewerkers van Inloophuis de Eik bedanken wij heel hartelijk:


SPONSOREN in 2018:


 • Ook dit jaar deelden vrijwilligers bekertjes water uit aan de deelnemers van de Hypotheker Beekloop. Omdat De Eik ook in 2017 het hele jaar het goede doel was, ontvingen wij een mooie cheque die we goed kunnen gebruiken voor onze gasten.
 • Dank aan al die spinners die zich bij Essink Sportcentrum 4 uur lang in het zweet hebben gefietst tijdens een 4 uur durende Spinning Marathon. Daardoor ontvingen wij een cheque van € 4077! Fantastisch! - 23 maart 2018.
 • Wij ontvingen een super cheque van € 500, dankzij de muntjes die bij de Badende Dame in de Heuvel (Galerie) Eindhoven zijn achtergelaten.
  Wat fantastisch dat deze Badende Dame zoveel mensen uitnodigt een donatie te doen voor goede doelen zoals ons Inloophuis! - 11 januari 2018.
 • Wij ontvingen van Jongerencentrum Todo uit Best een tegoedbon van € 90, opgehaald tijdens een benefietconcert. Wat een ongelooflijk mooi initiatief van de jongeren, waarmee zij hun betrokkenheid tonen bij ons Inloophuis. Dank aan allen die tijdens het benefietconcert hieraan hebben bijgedragen.  geweldig! De Eik gaat er iets moois van kopen dat Kookgroep De Eik heel goed kan gebruiken bij hun maandelijkse kookworkshop. - 9 januari 2018.

 

 

SPONSOREN in 2017:


 • Rotary Club Son organiseerde in samenwerking met NH Collection Eindhoven Centre de Skybar Cocktail Party 2017. Deelnemers aan deze feestavond maakten het mogelijk dat Rotary Club Son op 29 november 2017 het mooie bedrag van € 7000,- kon overhandigen aan Inloophuis de Eik. Zo geweldig! Zie ons Nieuwsbericht.
 • Gastvrouw Inez Olivier diende met hulp van collega Jeanette Vermeulen bij de stichting 'Me & My Charity' een verzoek in voor sponsoring van onder andere een leestafel voor hun en ons Inloophuis de Eik. Dit deden zij via een videofilmpje. En met succes! De aanvraag is gehonoreerd met een cheque ter waarde van € 10.000,-. Wij zijn hier ongelooflijk blij mee. Lees er alles over in: 'sponsoring voor leestafel'. - juni 2017
 • Leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben op Inloophuis De Eik gestemd in de #RaboClubkas campagne! Elke stem was € 6,90 waard en wij kregen er 494! Wij mochten daardoor woensdagavond 17 mei een cheque ten bedrage van € 3409,72 in ontvangst nemen en wij zijn daar heel erg blij mee! - 17 mei 2017.
 • Onze collega gastvrouw Rita Buddingh en haar man vierden hun 50-jarig huwelijk en vroegen als cadeau een donatie te doen voor Inloophuis de Eik. Dat leverde het fantastische bedrag op van € 1350,- waarvoor we enorm dankbaar zijn. - 15 maart 2017.
 • Marja Lauteslager, mede-oprichter van Inloophuis de Eik, sinds de oprichting tot voor kort gastvrouw en bestuurslid, vroeg en ontving donaties aan vrienden en bekenden bij haar afscheid van de Eik op 11 januari 2017, zodat daarmee een wasmachine en droger aangeschaft konden worden om onze was te kunnen doen bij het inloophuis. - januari 2017.
  Witgoedspecialist Van de Weijer in Veldhoven zorgde ervoor dat de wasmachine en droger tegen een hele mooie prijs konden worden aangeschaft - 13 januari 2017.
  Dank aan Jan en Willie Cosijns, onze onvolprezen klusmannen, die daarna zorgden dat beide apparaten bij Inloophuis de Eik geinstalleerd zijn - 20 januari 2017.
 • Incognito Bloemen uit Veldhoven schonk ons een prachtig boeket bloemen, dat op een prominente plaats in onze huiskamer zichtbaar is voor al onze gasten! Dankjewel! - 9 januari 2017.

 

 

SPONSOREN in voorgaande jaren:

 

  

 

 

WILT U ONS OOK STEUNEN?
U heeft gelezen of gehoord van Inloophuis de Eik en ook u wilt het inloophuis ondersteunen. Dat kan op heel veel verschillende manieren.

Voorbeelden van sponsoring:
- u wilt eenmalig een bedrag overmaken op onze bankrekening NL44 RABO 0158 2648 51 bij de Rabobank.
- u wilt deelnemen aan de Support Actie, zelf kans maken op het winnen van fantastische prijzen en het inloophuis steunen doordat 80% van de inzet direct ten goede komt van het inloophuis.
- u heeft een (bedrijfs)feestje en wilt de gasten vragen het inloophuis te ondersteunen.
- u wilt een actie opzetten: b.v. fietsen naar Berlijn, een concert organiseren, een sporttoernooi organiseren, een scholenactie.
- De wens van een overledene: Soms is er de wens om tijdens een uitvaart niet voor bloemen te kiezen, maar voor een bijdrage voor Inloophuis de Eik. Het is bijvoorbeeld mogelijk een collectebus van de Eik bij de uitvaartdienst neer te zetten.

Bel ons gerust voor meer mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE
Wij staan open voor elke vorm van sponsoring en willen graag met u overleggen en/of meedenken over mogelijke acties. Neem contact op per mail met: info@inloophuis-de-eik.nl of bel even met onze interim directeur dhr. André Schoenmakers, telefoon 040-2939142

 

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer