home

Voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Eindhoven

De dagelijkse leiding is in handen van beide coördinatoren. De bezoekers zullen vooral te maken krijgen met de gastvrouwen en gastheren die vrijwillig in het inloophuis werken. Zij ontvangen de bezoekers, nemen de telefoon op en organiseren activiteiten. De vrijwilligers volgen altijd een cursus om zich voor te bereiden op hun taken in het inloophuis. Ook de docenten en activiteitenbegeleiders werken bij ons als vrijwilliger. 

 

Vrijwilliger worden?
Wanneer u vrijwilligerswerk zoekt en het werk in het inloophuis u aanspreekt, dan willen wij graag met u in contact komen. Op dit moment zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers: Vacatures.
U kunt zich telefonisch aanmelden of via het contactformulier op deze site. Soms zult u even moeten wachten voordat u aan de slag kunt, maar u hoeft niet lang te wachten op een bericht van ons.

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de taken van gastvrouw/gastheer? Kijk bij taken vrijwilligers.

 

Vrijwilligerswerk bij Inloophuis de Eik (artikel in de Zorgkrant Eindhoven):

 

 

op de foto 44 van de ruim 100 vrijwilligers die actief betrokken zijn bij de Eik

 

Eindhoven - april 2014: Onder de bezielende, professionele, dagelijkse leiding van directeur vanaf het eerste uur Saskia van Vliet en coördinator Bartelijne Feenstra, zorgen al tien jaar lang inmiddels 100 vrijwilligers ervoor dat mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden zich elke werkdag meer dan welkom kunnen voelen in ons inloophuis.
Gastvrouwen, gastheren, professioneel geschoolde docenten, bestuursleden, klusjesmensen, zetten zich met veel enthousiasme, geheel belangeloos in voor onze gasten. Wij zullen dat van harte blijven doen in de vertrouwde warme sfeer die ons inloophuis kenmerkt.
In april 2014, hebben wij ter ere van ons tienjarig bestaan met een aantal vrijwilligers op een zaterdag in ons prachtig gelegen inloophuis met veel plezier een lipdub gemaakt. Geniet mee met ons: Lipdub door vrijwilligers.

Adresgegevens

Inloophuis de Eik
Aalsterweg 285 B
5644 RE Eindhoven

040 293 91 42

Copyright © 2018 Inloophuis de Eik | All rights reserved. Disclaimer